10,0
De Wachter
Verblijfsperiode: Juni 2019
Mojacar is een pareltje aan de Spaanse kust, niet massaal, gezellig, mensen zijn relaxed en een fijne combinatie van lokale mensen en vakantiegangers. Het apartment was fijn gelegen, vlak bij zee en van alle gemakken voorzien, wat een uitzicht!!!!! Goede service en begeleiding van de verhuurders. Alles was perfect en tot in de puntjes verzorgd.
 
9.8
Goormans
Verblijfsperiode: Mei 2019
Helemaal ons ding, op en top uitgerust, je voelt je direct thuis en in de watten gelegd. Zalig en we keren graag weer ...

9.8

Mia de Buyser
Verblijfsperiode: April 2019
zeer mooi uitzicht en super comfortabele verblijven , niets te kort alles erop en eraan , goede informatiemappen kortom alles was perfect . Wij hebben er enorm van genoten .
 
10,0 
Prachtig en zeer comfortabel appartement, fantastisch uitzicht !! Eigenaars zeer gastvrij en attent, ze willen dat hun gasten niets ontbreekt en zich er thuisvoelen. 
Super verblijf !

Paul Vernaillen

VERBLIJFPSERIODE: MAART 2019

10,0 
Katinka en Lieven, wij hebben het al een paar keer gezegd maar willen het nog eens herhalen PROFiCIAT met jullie creatie. Het appartement was tip top in orde. De ingerichte keuken was compleet en aan alles was gedacht. We hebben lang moeten zoeken maar hebben dan toch een ontbrekend stukje gevonden (eierdopjes). Maar ik ben er zeker van als we terugkomen dat deze ook aanwezig zullen zijn. Het terras en uitzicht was bangelijk. En een groot TV scherm wat een luxe. In de badkamers en slaapkamers was ook aan elk detail gedacht. En op het comfortabele terras was het uitzicht fantastisch. De infomappen zijn echt leuk en wij hebben er vele tips uitgehaald. De ontmoeting met jullie beide zullen we niet vlug vergeten. Het weer was ons minder goed gezind, maar dit is een rede om terug te komen.
Delzainne Rene-Aerts Eveline
VERBLIJFPSERIODE: JANUARI 2019
 
9,8 
Het is een super appartement alles compleet schoon en enorme mooie locatie, handig dat alles voorhanden is zoals vuilzakken, was en afwasproducten, papierwaar. Rustig gelegen en niet ver van de drukte. Internet was zeer goed voor de normen van Spanje.
Yolande en kurt

VERBLIJFPSERIODE: OKTOBER 2018

 

10,0 
De hemel is dichterbij dan je denkt :-) Echt een droomplek!!!! Fijn terras met adembenemend uitzicht! Zeer persoonlijk ingericht appartement waar de details belangrijk zijn. Hier kom je echt tot rust maar niet ver van de drukte.
Wij gaan nooit naar dezelfde plek maar kijken er al naar uit volgend jaar terug te gaan. Dat wil dus wel iets zeggen! Contact met de eigenaars is zeer uitgebreid alsook alle informatie die je vooraf krijgt en ter plaatse kunt inzien. CHAPEAU!!!

Koen en TaniaBelgië, 

VERBLIJFPSERIODE: OKTOBER 2018

 

10,0 
Praktische, uitgebreide en gebruiksvriendelijke infomap ter plaatse.
Alles zeer goed geregeld betreffende parkeermogelijkheden, zowel achteraan het appartement als de ondergrondse garage. 
Zeer mooie verblijfplaats, voorzien van ALLE comfort, met mooi terras : ontbijten bij zonsopgang met zicht op zee, is een waar genot : zeker doen, een must !!
En ook de info en gezellige afspraak met de eigenaars, Lieven en Katinka niet vergeten ! 
Zijn prijs zeker waard, als je de prijzen van andere appartementen vergelijkt.
Geweldig leuke en aangename plaats om te vertoeven. Toppie !!

Ceurvelts LucBelgië, 

VERBLIJFPSERIODE: SEPTEMBER 2018

 

9,2 
Wij hebben een heel mooie vakantie gehad in een supermooi appartement, rustig gelegen en toch alles niet te veraf om te eten of te drinken.

Karine VermeirBelgië, 

VERBLIJFPSERIODE: JULI 2018

 

9,6 
Positief: Schitterende penthouse met alles erop en eraan. Het uitzicht vanop het terras is magnifiek. Mojacar is voor ons heel gezellig. Niet de drukte van bepaalde andere badplaatsen. Vele leuke plaatsen om iets te drinken en veel goede restaurants.

yves VanhoutteBelgië,

VERBLIJFPSERIODE: JUNI 2018

 

10,0 
Positief: Heel aangenaam en geriefelijk appartement, goede WiFi , goede airco en heel heel schoon ( belangrijk voor de vrouw des huizes :-) ). Rustig gelegen tegen de bergwand en enorm mooi uitzicht! Informatie vooraf en ter plaatse is TOP! Mooie uitstappen gedaan in de omgeving, de pueblo hebben we meerdere keren bezocht alsook de haven van Garrucha.

Negatief: Koelbox zou handig zijn voor de boodschappen, is enkel een klein detail!

Nathalie en NickBelgië,

VERBLIJFPSERIODE: JUNI 2018